Eveniment

Incendiu puternic în Buftea. 11 autospeciale intervin de urgenţă la faţa locului. Incendiul a fost anunţat prin sistemul Ro-Alert, iar oamenii au fost îndemnaţi să ţină geamurile închise

Incendiu puternic în Buftea. 11 autospeciale intervin de...

Autor: Florin Zafiu

18.11.2018, 08:52 398

Un incendiu puternic a izbucnit la o fabrică de mezeluri din Buftea, pe o suprafaţă de 700 mp, la faţa locului intervenind 11 autospeciale, anunţă reprezentanţii ISU Bucureşti Ilfov. Echipele de intervenţie anunţă că nu sunt victime.

Potrivit sursei citate, pompierii intervin cu autospeciale cu apă şi spumă şi o autoscară. Incendiul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 la ora 7.45.

Incendiul are loc la o distanţă de 200 m de DN1A, iar Poliţia intervine pentru a dirija circulaţia, transmit reprezentanţii Poliţiei Ilfov.

Până la ora transmiterii ştirii nu se cunosc cauzele care au dus la producerea incendiului.

Incendiul de la fabrica de mezeluri din Buftea a fost anunţat, duminică dimineaţa, şi prin sistemul Ro-Alert, oamenii din zonă primind mesaje să rămână în case pentru că sunt degajări de fum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO