Eveniment

Incendiul din Centrul Vechi a fost stins, trei persoane duse la spital pentru îngrijiri

Incendiu în Centrul Istoric al Capitalei

Foto: Gabriel Petrescu

Autor: Mediafax

31.10.2011, 15:17 950

Incendiul care a izbucnit luni, într-un imobil din Centrul Vechi al Capitalei, la parterul căruia funcţionează un bistro francez, a fost stins, iar trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost intoxicate cu fum sau au suferit atacuri de panică.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Ovidiu Pană, a declarat că echipajele de intervenţie au acţionat pentru stingerea incendiului cu trei autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, la faţa locului fiind prezent şi un echipaj de prim-ajutor.

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, doi adulţi - unul intoxicat cu fum şi un altul care a suferit un atac de panică - şi un adolescent de 16 ani. Cei trei vor fi duşi la spital.

Ovidiu Pană a spus că ISU a fost sesizat la ora 14.35 că pe Strada Franceză, la numărul 30 a izbucnit un incendiu. Echipajele au ajuns relativ repede, în câteva minute, având în vedere că unitatea este în apropierea locului unde a izbucnit focul.

O comisie de anchetă va analiza contextul producerii incendiului, urmând să fie determinată cauza, a spus Pană.

Focul a afectat etajul întâi al unui imobil la parterul căruia funcţionează restaurantul la Bonne Bouche, localul nefiind afectat de flăcări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO