Eveniment

INCIDENT grav la Spitalul de Psihiatrie Săpoca: Unul din bolnavi a ucis patru pacienţi. Alţi nouă sunt răniţi, dintre care doi în comă. Bărbatul de 38 de ani a atacat cu un stativ de perfuzii

INCIDENT grav la Spitalul de Psihiatrie Săpoca: Unul din...

Autor: Departamentul Corespondenţi

18.08.2019, 08:44 1744


Numărul persoanelor care au murit după ce un bolnav a atacat cu un stativ de perfuzii pacienţii internaţi la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din judeţul Buzău a ajuns la patru, au anunţat reprezentanţii IPJ Buzău.

Potrivit poliţiştilor, în această dimineaţă, în jurul orei 03.30, un echipaj de poliţie, care se deplasase la o unitate medicală, în vederea internării unui buzoian, a imobilizat un bărbat ce se manifesta violent în curtea spitalului.

De asemenea, cadrele medicale au sesizat faptul că bărbatul respectiv a rănit mai mulţi pacienţi internaţi în spital, au mai informat poliţiştii.

„Din verificări a rezultat că este vorba despre un bărbat de 38 de ani din Săgeata care se internase voluntar. Patru dintre victime au decedat, iar alte 9 au fost transportate la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale”, susţine IPJ Buzău.

Ancheta este în desfăşurare la spital, fiind coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO