Eveniment

Incident periculos la Brăila: Doi baschetbalişti de culoare au fost înjunghiaţi pe o terasă din centrul oraşului

Incident periculos la Brăila: Doi baschetbalişti de...

Autor: Departamentul Corespondenţi

16.09.2018, 09:01 252

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX, că incidentul s-a produs pe o terasă din centrul municipiului Brăila.

”În jurul orei 2.00, sportivii se aflau pe o terasă din centrul municipiului Brăila. În urma unui conflict în care au fost implicate mai multe persoane, cei doi americani au fost înjunghiaţi. Încă se analizează camerele din zonă pentru a stabili cu exactitate numărul şi numele celor implicaţi, nu sunt identificaţi toţi. Cei doi americani de 24 şi 25 de ani au fost transportaţi la spital şi s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a spus Laura Dan.

Directorul Spitalului Judeţean Brăila, Delia Râşnoveanu, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că cei doi au fost operaţi.

”Unul dintre ei este în stare bună, celălalt nu. Au fost aduşi pe parcursul nopţii la spital”, a spus Delia Râşnoveanu.

Cei doi sportivi, în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, joacă pentru echipa de baschet Cuza Sport, formaţia care în sezonul trecut a reuşit să promoveze în prima divizie de baschet masculin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO