Eveniment

Iohannis i-a transmis un mesaj de condoleanţe preşedintelui Italiei

Iohannis i-a transmis un mesaj de condoleanţe...

Autor: Departamentul Politic

13.07.2016, 10:33 313

''Am aflat cu întristare de tragicul accident feroviar petrecut la 12 iulie în sudul Italiei, în urma căruia atâţia oameni şi-au pierdut viaţa şi mulţi alţii au fost răniţi. În aceste momente dureroase vă transmit, în numele poporului român şi al meu personal, cele mai sincere condoleanţe pentru familiile şi pentru prietenii victimelor. Gândurile noastre se îndreaptă şi către numeroşii răniţi, cărora le urăm însănătoşire grabnică şi puterea de a trece peste aceste clipe dificile'', este mesajul lui Iohannis.

Două trenuri s-au lovit frontal, marţi la prânz, în zona Ruvo-Corato, în regiunea italiană Puglia, la periferia oraşului Bari. Accidentul a avut loc pe un segment feroviar cu o singură linie. Bilanţul victimelor a ajuns marţi seară la 23 de morţi şi 50 de răniţi, dintre care şase sunt în stare gravă. Procuratura din orăşelul Trani a declanşat o anchetă privind omor multiplu din culpă şi vătămări corporale multiple din culpă, principala ipoteză fiind cea a unei erori umane.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO