Eveniment

Irina Avram, Ministerul Finanţelor: Am avut discuţii cu o companie producătoare de baterii pentru ajutor de stat la o investiţie de 500 mil. euro

ZF/GNP şi ReedSmith: „Ajutorul de stat în Romania înainte şi după pandemie: experienţă şi tendinţe“

Irina Avram, Ministerul Finanţelor: Am avut discuţii cu...

Autor: Răzvan Botea

26.05.2021, 12:24 2565

Irina Avram, director general, Direcţia Generală Ajutor de Stat, Ministerul Finanţelor a spus, în cadrul videoconferinţei ZF/GNP şi ReedSmith: „Ajutorul de stat în Romania înainte şi după pandemie: experienţă şi tendinţe“, că au avut loc la nivelul Ministerului de Finanţe discuţii informale cu o companie producătoare de baterii, pentru acordarea unui ajutor de stat la o investiţie în valoare de 500 mil. euro.

„Am participat la câteva discuţii cu o companie care intenţionează să producă baterii electrice pentru maşini, o investiţie de 500 mil. de euro. Noi le-am prezentat schema noastră de ajutor de stat. Ajutorul de stat se acordă în raport cu cheltuiala eligibilă. Aşteptăm decizia că această companie să se localizeze în România şi să acceseze ajutorul de stat”, a spus Irina Avram.

Ce a mai spus Irina Avram în cadrul videoconferinţei ZF/GNP şi ReedSmith: „Ajutorul de stat în Romania înainte şi după pandemie: experienţă şi tendinţe“:

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO