Eveniment

KPMG lansează un nou serviciu de audit în România: “Am evoluat în 6 ani de la un mic centru local dedicat serviciilor de audit, la un centru regional care prestează servicii pentru alte birouri KPMG din diferite ţări”

Adela Ciucioi, noul Audit Partner KPMG

Adela Ciucioi, noul Audit Partner KPMG

Autor: Corina Zamfir

06.10.2017, 14:59 316

KPMG a lansat în România în acest an serviciile de audit asistate de tehnologia de tip Robotic Process Automatic (RPA - o tehnologie inovatoare de procesare a datelor), în cadrul centrului de servicii externalizate, care şi-a început activitatea în urmă cu 6 ani.

“Am evoluat în 6 ani de la un mic centru local dedicat serviciilor de audit, la un centru regional care prestează servicii pentru alte birouri KPMG din diferite ţări şi care şi-a diversificat constant serviciile de la momentul lansării”, a declarat Adela Ciucioi, noul Audit Partner KPMG.

KPMG, prin intermediul centrului de servicii externalizate, continuă seria inovaţiilor reinventându-şi modelul de business cu ajutorul tehnologiei RPA, dar şi descoperind noi metode aplicate de procesare a datelor.

“Vom continua să creăm soluţii inovatoare pentru reţeaua globală şi pentru clienţii noştri în România. Aceste noi tehnologii sunt şi un angajament pe care noi ca organizaţie ni l-am asumat prin viziunea noastră de a aduce abordări diferite şi inovatoare, care să susţină şi să fie alături de evoluţia clienţilor noştri către industria 4.0. A patra revoluţie industrială este o şansă a generaţiei noastre, nu doar ca o experienţă profesională a transformării, dar şi ca o şansă de repoziţionare a României pe harta economică globala”, afirmă Adela Ciucioi.

În noul model de business va exista un mix de competenţe între o capacitate de procesare a datelor care va încorpora tehnologii inovatoare (acum RPA dar pe viitor şi inteligenţă artificială) şi expertiză de cel mai înalt nivel, cu cunoştinţe aprofundate privind industriile clienţilor.

“A fost un obiectiv permanent pentru mine să reuşesc să transpun experienţa acumulată în cadrul unor proiecte de anvergură în soluţii inovatoare pentru eficientizarea activităţii unei afaceri, indiferent de dimensiuni”, mai adaugă Adela. În acest cadru legislativ dinamic, resursele necesare conformării sunt uneori foarte mari. Astfel de soluţii inovatoare, accesibile atât companiilor mari dar şi celor mici şi mijlocii, pot degreva o parte din resursele lor, ajuntându-le să se concentreze asupra activităţilor care generează valoare adăugată.

În curând aceste companii vor accesa noi produse ce vor încorpora aceste tehnologii care le vor oferi posibilitatea de a automatiza activităţile de validare. Îmbunătăţind procesele financiare interne ale companiilor, noile tehnologii contribuie astfel şi la îmbunătăţirea calităţii mediului de afaceri, în ansamblu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO