Eveniment

Locomotiva unui tren de persoane a deraiat în judeţul Bistriţa-Năsăud

Locomotiva unui tren de persoane a deraiat în judeţul...

Autor: Raluca Lazaroi

30.12.2016, 08:42 126

Şeful Poliţiei Transporturi Feroviare Bistriţa, Ioan Murăşan, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că incidentul s-a produs în apropierea gării din Beclean, după ce o roată a locomotivei trenului Regio Bistriţa-Cluj Napoca nr. 4107 a sărit de pe şine, blocând întreaga garnitură.

“Trenul se îndrepta de la Bistriţa spre Cluj când, înainte de gara din Beclean, o roată din faţă a locomotivei a sărit de pe şine. Nu au existat răniţi, iar pasagerii au fost transbordaţi până în gara din Beclean cu mijloace auto de unde şi-au continuat drumul. Circulaţia feroviară este blocată, la faţa locului existând mai multe echipe care fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut incidentul”, a spus Ioan Murăşan.

La ora transmiterii acestei ştiri circulaţia feroviară în zona Beclean este blocată, alte două trenuri de călători - Inter Regio Bucureşti – Baia Mare şi Bucureşti – Cluj fiind oprite în zonă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO