Eveniment

Loredana Apreutese, International Alexander: Am încheiat 2021 cu o cifră de afaceri de 200 de milioane de euro la nivel de grup

Loredana Apreutese, International Alexander: Am încheiat...

Autor: Răzvan Botea

16.02.2022, 12:47 533

Loredana Apreutese, general manager, International Alexander şi vicepreşedinte al International Alexander Holding, a spus, la videoconferinţa Deloitte-ZF „Cum au evoluat în pandemie piaţa fuziunilor şi achiziţiilor şi finanţarea bancară în astfel de tranzacţii? La ce să ne aşteptăm în 2022”, că grupul pe care îl conduce a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 200 de milioane de euro (circa 1 miliard de lei – n. red.)

„Am încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 200 de milioane de euro la nivel de grup”, a spus ea.

Ce a mai spus Loredana Apreutese la videoconferinţa Deloitte-ZF „Cum au evoluat în pandemie piaţa fuziunilor şi achiziţiilor şi finanţarea bancară în astfel de tranzacţii? La ce să ne aşteptăm în 2022”:

Am ajuns să avem o echipă formată din aproximativ 2.600 de angajaţi şi o flotă de 500 de camioane.

Sectorul de transport a fost întotdeauna extrem de dinamic. Vine cu provocări, iar pandemia a venit cu şi mai multe. Aş spune că strategia a fost să ne adaptăm, să ne reorientăm către pieţe care au avut nevoie de noi. Considerăm că, spre deosebire de alte companii, ne-am adaptat şi ne-am dus către alte zone, food, FMCG.

Resimţim creşterile de preţuri, de combustibili, de energie. S-a schimbat comportamentul oamenilor după pandemie. Nu am avut concedieri, ba dimpotrivă, noi am crescut numărul de angajaţi.

Noi tot timpul vom rămâne deschişi către oportunităţi. Planurile noastre în acest moment sunt de stabilizare şi integrare a afacerilor pe care le au companiile noastre, dar rămânem deschişi la dezvoltare către noi parteneriate, oportunităţi de business.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO