Eveniment

Marcel Ciolacu face acuzaţii dure după incendiul de la Matei Balş: Vom continua să numărăm morţii până când autorităţile nu se vor ridica la înălţimea funcţiei

Marcel Ciolacu face acuzaţii dure după incendiul de la...

Autor: Laura Buciu

29.01.2021, 11:28 133

Sunt şapte spitale care au ars în ultimele luni, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu. El afirmă că vom continua să numărăm morţii până când autorităţile nu vor înţelege că trebuie să îşi asume responsabilitatea şi să se ridice la înălţimea funcţiilor pe care le ocupă.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a transmis condoleanţe familiilor pacienţilor care şi-au pierdut viaţa în incendiul de la „Matei Balş” şi recuperare grabnică celor răniţi.

„Cu toate acestea, este şocant, sfâşietor şi revoltător să vedem că dincolo de împărţirea funcţiilor, pasarea continuă a responsabilităţii şi lupta politică, acest Guvern nu a făcut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamţ să nu se mai repete. Sunt deja 7 spitale care au ars în ultimele luni: Piatra Neamţ în noiembrie; Spitalul CFR Cluj Napoca, tot noiembrie; Spitalul Judeţean Târgu Mureş, secţia ATI, în 4 decembrie, Spitalul de Psihiatrie Socola, Iaşi pe 25 decembrie, Spitalul de Psihiatrie Municipal din Roman pe 2 ianuarie, Spitalul de Psihiatrie din Gătaia Timiş pe 5 ianuarie şi acum ”Matei Balş” în 29 ianuarie. În tot acest timp, nu s-a făcut concret nimic. Doar acţiuni de faţadă, de imagine”, spune Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Acesta se întreabă câte spitale mai trebuie să ardă pentru ca Guvernul să facă ceva.

„Vom continua să numărăm morţii până când autorităţile nu vor înţelege că trebuie să îşi asume responsabilitatea şi să se ridice la înălţimea funcţiilor pe care le ocupă”, mai spune Ciolacu.

Patru persoane au murit, vineri dimineaţă, în urma incendiului izbucnit într-o clădire a Spitalului „Matei Balş”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO