Eveniment

Mesajul lui Eugen Teodorovici înainte de moţiune: Apa trece, pietrele rămân. Aşa şi cu acţiunile Opoziţiei - moţiunile trec, PSD rămân

Mesajul lui Eugen Teodorovici înainte de moţiune: Apa...

Autor: Departamentul Politic

10.10.2019, 08:59 123

Preşedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat că moţiunile trec, însă PSD rămâne, precizând că partidul este singurul care este ancorat în realităţile economice şi socialde, care poate acţiona coerent pe scena politică.

„Este o vorbă din popor...apa trece, pietrele rămân. Tot cam aşa stau lucrurile şi cu acţiunile politice ale opoziţiei noastre…moţiunile trec, PSD rămâne. PSD rămâne singurul partid serios, stabil şi sigur, singurul partid ancorat în realităţile noastre sociale şi economice, care deţine voinţa şi capacitatea de a gândi şi acţiona coerent pe o scenă politică în care beţia campaniei electorale şi perdeaua de fum ideologic de la nivelul unei opoziţii turmentate şi agresive anulează orice aşa-zisă miză”, a scris Eugen Teodorovici, joi, pe Facebook.

Ministrul de Finanţe a mai precizat că Opoziţia este de conjunctură şi nu vrea de fapt să guverneze, pentru că nu are cu cine şi nici cu ce.

„Ceea ce va rămâne în urma acestui delir al voturilor pentru dărâmarea guvernului, se va transpune în idealul ştirb şi logica frântă a unei opoziţii de conjunctură care nu îşi doreşte în mod real să guverneze pentru că nu are nici cu cine şi nu are nici cu ce! #insistpentruRomania”, a conchis Teodorovici.

Moţiunea de cenzură urmează să fie dezbătută şi votată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, care va începe de la ora 10.00. Ludovic Orban a anunţat, miercuri, că votul moţiunii va fi de la ora 13.00. Votul este secret cu bile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO