Eveniment

Meteorologii avertizează: Urmează un cod galben de ninsori pentru sud-estul Munteniei şi pentru cea mai mare parte a Dobrogei

Meteorologii avertizează: Urmează un cod galben de ninsori pentru sud-estul Munteniei şi pentru cea mai mare parte a Dobrogei

Autor: Andreea Tobias

30.11.2020, 15:06 121

Meteorologii au emis luni o avertizare Cod galben de ninsori în sud-estul Munteniei şi în cea mai mare parte a Dobrogei, în vigoare de la ora 15.00 până la ora 23.00. De altfel, în Dobrogea se anunţă până marţi la prânz ninsori, vânt şi vreme deosebit de rece.

Luni, începând de la ora 15.00 până la ora 23.00, în estul şi sud-estul Munteniei, precum şi în cea mai mare parte a Dobrogei vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă.

Cantităţile de precipitaţii vor depăşi pe arii restrânse 15 l/mp.

Spre seară aria ninsorilor se va restrânge către Dobrogea, unde temporar vântul va avea unele intensificări, cu viteze în general de 40…45 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.

Pe arii restrânse, ninsori slabe, vor fi şi în sudul Moldovei şi în restul Munteniei. Pe litoral precipitaţiile vor fi mixte.

De luni seară până marţi la ora 12.00 în Dobrogea va fi în vigoare o informare meteo, care anunţă ninsori şi depunerea unui strat nou de zăpadă. Local vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general între 45 şi 50 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.

Vremea se va menţine deosebit de rece în prima parte a săptămânii, mai ales pe parcursul nopţilor şi al dimineţilor, când vor predomina temperaturile negative.

AFACERI DE LA ZERO