Eveniment

Ministerul de Finanţe face anunţul: Pregătim un plan pentru preţurile la energie

Ministerul de Finanţe face anunţul: Pregătim un plan...

Autor: Petru Mazilu

04.02.2022, 14:41 131

Ministrul de Finanţe, Adrian Câciu, a anunţat că Guvernul pregăteşte un plan pentru preţurile la energie. În curând îl vom prezenta public, a spus ministrul vineri.

Ministrul de Finanţe a spus că planul privind măsurile care vor fi luate în domeniul energiei va fi prezentat în scurt timp.

„Suntem într-o analiză în tot ce însemnă preţurile la energie, sunt mai multe elemente care pot fi soluţii, foarte curând vom avea un plan pe care îl vom prezenta public... Sunt mai multe soluţii cu avantaje şi dezavantaje, trebuie să fie un echilibru în puterea de cumpărare a companiilor şi a cetăţenilor”, a explicat Adrian Câciu.

Despre preţurile la energie a fost întrebat şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.
„Am spus că cea mai proastă idee este să facem liberalizarea preţurilor în plină pandemie... suntem pompieri de serviciu, ne-am asumat intrarea la guvernare pentru a găsi soluţii”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD Marcel Ciolacu, ministrul Finanţelor, Adrian Câciu şi ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu se află vineri la Iaşi, într-o vizită oficială.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO