Eveniment

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, dă asigurări: Următoarele pensii vor ajunge şi mărite şi la timp

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, dă asigurări:...

Autor: Otilia Serescu

24.08.2020, 09:43 75
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, susţine că următoarele pensii vor ajunge „şi mărite şi la timp”. Ea îi roagă pe poştaşi să nu le mai spună pensionarilor că vor fi întârzieri, pentru că oamenii în vârstă „nu merită nici zvonuri false, nici minciuni”.
 
„Vor ajunge la timp! Următoarele pensii vor ajunge şi mărite şi la timp. Aud că strategii PSD sugerează pregătirea liniei de atac contra Guvernului pe tema întârzierilor în plata pensiilor din luna septembrie. Ar cheltui oricât ca să câştige politic şi speră că nu va funcţiona, până la capăt, mobilizarea pe care am făcut-o. Cu o mână de oameni serioşi din CNPP cărora le mulţumesc pentru tot efortul din aceste zile! De dragul câştigului politic, PSD s-ar bucura dacă întârzie livrarea pensiilor în septembrie”, a scris, luni, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Conform sursei citate, „pensionarii nu merită nici zvonuri false, nici minciuni despre pensiile din septembrie”.

„Îi rog pe poştaşii care le (mai) spun pensionarilor că nu vor primi pensiile la timp, să rămână angajaţi serioşi. Am cunoscut mulţi angajaţi serioşi în Poştă. Celor care au intrat în campanie electorală sau celor care sunt obişnuiţi să nu aibă încredere, le spun că #sepoate face treabă şi în administraţie sau în companiile de stat. Cu seriozitate, în fiecare zi - nu din când în când - şi cu un autentic spirit de echipă”, mai scrie ministrul Muncii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24