• Leu / EUR4.9480
  • Leu / GBP5.6665
  • Leu / USD5.0712
Eveniment

Mobilizare de forţă în PSD. Ordinul dat de Dragnea, după ultimele declaraţii ale lui Grindeanu

Mobilizare de forţă în PSD. Ordinul dat de Dragnea, după ultimele declaraţii ale lui Grindeanu

Autor: Gândul

Parlamentarii PSD şi-au sistat plecările în străinătate şi şi-au anulat concediile pentru a fi prezenţi la moţiunea de cenzură, care va fi depusă, în Parlament, luni şi votată miercuri, potrivit deputatului Ioan Dîrzu. Totodată, Liviu Dragnea şi-a anulat programul stabilit pentru weekend, privind participarea la Şcoala de pregătire politică TSD, la Teatrul de vară Jupiter, având stabilite mai multe întâlniri în cursul zilei de vineri, scrie Gândul. 

Liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, a spus, vineri, într-o conferinţă de presă, că săptămâna viitoare va fi una ”fierbinte” cu ”depunerea moţiunii de cenzură”, care speră să se voteze miercuri.

”Tocmai după decizia de ieri (n.r. - joi) s-au anulat orice deplasări în străinătate, orice alte aspecte prin care ar fi posibil ca anumiţi parlamentari să fie cuprinşi în alte activităţi. Înţelegem cu toţii că obiectivul principal al Parlamentului este de a avea un guvern eficient şi care să pună în aplicare, în detaliu, programul de guvernare de care au nevoie toţi românii”, a spus Ioan Dîrzu.

Întrebat de jurnalişti dacă este ordin ca toţi parlamentarii să fie prezenţi săptămâna viitoare în Parlament, Ioan Dîrzu a răspuns că ”toată lumea trebuie să fie prezentă”, iar ”focusarea pentru momentul moţiunii” i se pare foarte importantă.

Întrebat din nou dacă au fost sistate toate deplasările aleşilor PSD, Ioan Dîrzu a răspuns: ”Săptămânile viitoare, da, şi anularea concediilor pentru perioada de vacanţă în aşa fel încât colegii noştri parlamentari să fie prezenţi la munca de zi cu zi pe care trebuie să o facă fiecare”.

De asemenea, Liviu Dragnea nu va mai participa, în weekend, la lucrările Şcolii de vară a TSD, la Jupiter, având stabilite mai multe întâlniri în cursul zilei de vineri.


 
 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9480
Diferență: -0,0202
Ieri: 4.9490
Azi: 5.0712
Diferență: 0,4815
Ieri: 5.0469
Azi: 5.6665
Diferență: 0,5287
Ieri: 5.6367
Azi: 5.1139
Diferență: -0,9932
Ieri: 5.1652