Eveniment

Nicuşor Dan s-a autoizolat, după ce a stat în aceeaşi sală cu Vergil Chiţac

Nicuşor Dan s-a autoizolat, după ce a stat în aceeaşi...

Autor: Gabriel Pecheanu

13.03.2020, 18:26 70

Nicuşor Dan anunţă ca s-a autoizolat, după ce a participat la şedinţa PNL la care a fost prezent şi Vergil Chiţac. Nicuşor Dan face apel pentru respectarea sfaturilor autorităţilor.

"Am participat luni la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL la care a fost prezent senatorul Chiţac. La acea şedinţă, BPN a validat susţinerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Voi rămâne izolat la domiciliu împreună cu familia până la rezultatul testului', a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

Nicuşor Dan poveşteşte că a sunat la numărul unic de pe site-ul Ministerului Sănătăţii.

"Apelul meu a fost preluat în 7-8 minute şi am vorbit cu o persoană amabilă şi bine informată. Am fost direcţionat către Direcţia de Sănătate Publică din sectorul în care locuiesc. E important să ne păstrăm calmul şi să respectăm regulile impuse de autorităţi. Sănătatea oamenilor din jur şi în special a persoanelor vulnerabile depinde de acţiunea responsabilă a fiecăruia dintre noi", mai spune Nicuşor Dan.

Senatorul liberal Vergil Chiţac a fost găsit pozitiv la coronavirus vineri, alături de soţia sa şi de un alt apropiat. Aceştia au fost transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase cu o maşină SMURD, fără să fie folosită o izoletă. De asemenea, cele trei persoane nu aveau echipament de protecţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO