Eveniment

O firma din Cluj ia 265.000 euro de la UE pentru traininguri

O firma din Cluj ia 265.000 euro de la UE pentru traininguri
01.12.2009, 00:00 119

Compania de consultanta in domeniul resurselor umane SalesConsulting din Cluj-Napoca, care a inregistrat anul trecut afaceride 846.000 de euro, va organiza anul viitor traininguri pentruantreprenori, manageri si angajati ai IMM-urilor din Regiunea deNord-Vest pentru care va primi peste 1,14 mil. lei (circa 265.000de euro, la un curs de 4,3 lei).

"Am depus proiectul «Investim in tine!» in decembrie 2008 si amsemnat contractul anul acesta in septembrie. O luna mai tarziu dela semnarea contractului am demarat implementarea proiectului.Suntem in perioada de promovare si de recrutare a persoanelorinteresate sa urmeze cursurile care vor incepe in ianuarie anulviitor. Contributia companiei este de 5% din valoarea proiectului,adica 15.000 de euro si reprezinta sursele proprii ale companiei",spune Ovidiu Vilceanu, manager executiv al Sales Consulting.

Proiectul a fost depus in cadrul "Programului OperationalSectorial Dezvoltarea Resurselor Umane", "Cresterea adaptabilitatiilucratorilor si a intreprinderilor."

"Avem deja selectate 7-8 grupe a cate 10 persoane fiecare.Persoanele din judetele slab dezvoltate din regiunea nord-vest sicei care nu au urmat astfel de trainguri sunt targetul pentruaceste cursuri. Conform contractului, peste 45% din cursantitrebuie sa fie femei", mai spune Vilceanu.

Cele trei cursuri pe care le vor urma 180 de persoane sunt:leadership, comunicare si orientare catre client, printr-un numarde 54 de sesiuni de traininguri care se vor desfasura in perioadaianuarie - august 2010. "Implementarea proiectului se va finalizaanul viitor in septembrie. Programele de training vor fi urmate deun examen de evaluare, cu evaluatori din partea Ministerului Munciisi se vor acorda certificate de atestare a competentelorrecunoscute in tarile Uniunii Europene."

Proiectul va fi implementat de catre compania Sales Consultingin parteneriat cu compania HR Solution, divizia de training a SalesConsulting cu personalitate juridica de unde provin cei sasetraineri care asigura desfasurarea cursurilor, precum si AsociatiaClub Rotary Parc Cluj si Asociatia Eureka. "Noi venim cu banii, intimp ce partenerii ne ajuta cu promovarea. Am depus un nou proiectin urma cu cateva zile prin care targetam pentru traininguristudentii din ani terminali si masteranzi."

Sales Consulting are 35 de consultanti, traineri si asistenti deresurse umane in cadrul birourilor din Cluj si Bucuresti.

Cine ia banii:

Compania: Sales Consulting din Cluj-Napoca

Obiect de activitate: companie de consultanta in domeniulresurselor umane

Proiectul: "Investim in tine!"

Suma pe care o primesc de la UE: 265.000 de euro

Cifra de afaceri in 2008: 846.000 de euro

AFACERI DE LA ZERO