Eveniment

O nouă agenţie de turism întră pe piaţa locală: Turoperatorul ucrainean Join Up îşi începe activitatea în toamnă şi va avea zboruri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi

O nouă agenţie de turism întră pe piaţa locală:...

Autor: Miruna Diaconu

29.08.2022, 14:01 576

Join Up România, parte din grupul ucrainean Join Up, îşi începe activitatea pe piaţa locală începând cu toamna acestui an, când va pune în vânzare primele pachete de vacanţă. Agenţia de turism va avea zboruri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi.

,,Intrarea pe piaţa din România este un pas important pentru continuarea expansiunii noastre globale. Suntem entuziasmaţi de oportunităţile oferite de piaţa turistică din România şi ne dorim să prezentăm propunerile noastre comunităţii profesionale locale şi tuturor locuitorilor ţării", spune Oleksandr Alba, co-fondatorul Join UP!TM şi SkyUp Airlines.

Grupul Join Up a pornit din Ucraina, iar companiile sub acest brand distribuie pachete turistice prin intermediul a 10.000 de agenţii de turism pe pieţele din Ucraina, Moldova, Kazahstan, Estonia, Letonia şi Lituania, unde are deja prezenţă. Grupul Join Up a avut o cifră de afaceri de 400 milioane de dolari.

,,De mai bine de 12 ani oferim cu succes oportunităţi de a călători. În prezent, suntem prezenţi pe pieţele din Ucraina, Moldova, Kazahstan, Estonia, Letonia şi Lituania, urmând ca, în curând, să deschidem birouri şi în alte ţări europene. Portofoliul nostru include o gamă largă de operări, atât opţiuni accesibile oricărui buget, cât şi unele exclusiviste. În toţi aceşti ani am organizat vacanţe pentru peste 5,5 milioane de turişti, mulţumind cele mai diverse aşteptări", mai spune Oleksandr Alba.

Primele destinaţii pe care le va opera agenţia de turism vor fi Hurghada şi Sharm El Sheikh (Egipt), Antalya (Turcia), Dubai (Emiratele Arabe Unite) şi Tenerife (Spania).

Majoritatea destinaţiilor vor fi operate de SkyUp Airlines, care este partenerul strategic al touroperatorului. SkyUp Airlines dispune de 12 aeronave Boeing 737 cu o vechime medie de 14 ani. Zborurile pentru Join UP! către Dubai (EAU) vor fi operate de  FlyDubai.

,,Începem un nou capitol pe piaţa din România. Join UP! vine pe piaţă cu mai mult decât destinaţii şi hoteluri noi. Iată că acum piaţa locală poate beneficia de sinergia dintre un touroperator şi un transportator aerian, ceea ce va schimba cu siguranţă în mai bine situaţia zborurilor charter, atât de discutată în comunitatea profesională", spune Marius Surdu, CEO al Join UP! TM România.

Marius Surdu vine cu o experienţă de 16 ani în industria de turism, lucrând la DerTour România, Fibula Air Travel, TUI Travel Center România.

În 2023, touroperatorul intenţionează să intre şi pe pieţele din Polonia, Cehia, Ungaria şi Slovacia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO