Eveniment

O veste bună: Contractele pentru încă 96 de km din Autostrada Moldovei (A7) au fost semnate

O veste bună:  Contractele pentru încă 96 de km din...

Autor: Gabriel Pecheanu

15.12.2022, 12:29 482

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă seamnarea contractelor pentru încă 96 de km din Autostrada Moldovei (A7), în valoare de 6,5 miliarde de lei. Termenul de finalizare a lucrărilor pe cele trei tronsoane este de 30 de luni.

„Contractele pentru încă 96 de km din Autostrada Moldovei (A7)au fost semnate astăzi (joi - n.r.) la Bacău! Constructorul român care a câştigat licitaţia are la dispoziţie 6,5 miliarde de lei (fără TVA) şi 30 de luni pentru a finaliza lucrările pe cele 3 loturi ale Autostrăzii Focşani-Bacău, finanţată prin PNRR”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

El precizează că Lotul 1 (Focşani - Domneşti Târg) are3 35,60 km, Lotul 2 (Domneşti Târg - Răcăciuni) 38,78 km, iar Lotul 3 (Răcăciuni - Bacău) are 21,52 km.

„Tot astăzi (joi - n.r.) am semnat la Bacău contractul de finanţare prin PNRR pentru construcţia Autostrăzii Focşani-Bacău, contract cu o valoare totală de 9,1 miliarde de lei. Prin semnarea acestui contract am încheiat seria contractelor de finanţare pentru toate obiectivele de infrastructură rutieră finanţate prin PNRR”, încheie Grindeanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO