Eveniment

Pensiunea din Tohani nu are autorizaţie de securitate la incendiu

Pensiunea din Tohani nu are autorizaţie de securitate la...

Autor: Laura Buciu

26.12.2023, 10:42 110

Pensiunea din Tohani, judeţul Prahova, unde a izbucnit marţi un incendiu în care au murit un adult şi un copil, nu are autorizaţie de securitate la incendiu, potrivit ISU Prahova.

Potrivit ISU Prahova, pensiunea unde a izbucnit incendiul nu are autorizaţie de securitate la incendiu.

„Pentru obiectivul vizat a fost efectuată o verificare pe fond în anul 2019, fiind identificate 6 nereguli, dintre care una a fost remediată pe timpul controlului şi au fost aplicate 6 avertismente. La momentul verificării nu au fost puse la dispoziţia inspectorilor documente din care să rezulte momentul punerii în funcţiune, pentru a se stabili necesitatea solicitării şi obţinerii avizului/autorizaţiei de securitate la incendiu”, transmit reprezentanţii ISU Prahova.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mizil au fost sesizaţi prin apel 112, despre incendiul de la unitatea de cazare.

„La acest moment, intervenţia este în dinamică, poliţiştii fiind prezenţi la faţa locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a izbucnit incendiul, şi luării măsurilor legale, în consecinţă”, transmite Poliţia Prahova.

Doi adulţi şi un copil au fost scoşi carbonizaţi, marţi, din pensiunea care a luat foc în localitatea Tohani, judeţul Prahova. Alte şase persoane sunt căutate. În momentul izbucnirii incendiului de la pensiunea Ferma Dacilor erau cazate 26 de persoane.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO