Eveniment

Peste 40 de ambarcaţiuni cu vele se vor întrece în cea mai mare competiţie de yachting offshore din România în acest weekend

Peste 40 de ambarcaţiuni cu vele se vor întrece în cea...
18.07.2017, 17:50 856

Regata Alpha Bank va avea loc în acest weekend, unde peste 40 de ambarcaţiuni cu vele vor lua startul în etapa a III-a a Romania Cup, cea mai mare competiţie de yachting offshore din România.

Campionatul Romania Cup este organizat de LifeHarbour în parteneriat cu Black Sea Sailing Association şi Marina Eforie, sub egida Federatei Romane de Yachting, având ca partener media Ziarul Financiar.

La acest campionat participa peste 40 ambarcaţiuni cu vele şi peste 300 competitori. Romania Cup rivalizează deja ca numar de ambarcaţiuni şi participare a sportivilor, cu orice campionat European de anvergură.

Programul evenimentului începe vineri, 21 iulie, cu şedinţa tehnică, iar cursa propriu-zisă va avea startul sâmbătă la ora 10.30.

Sâmbătă seara, începând cu orele 20.00, participanţii sunt aşteptaţi la o petrecere în incinta marinei Life Harbour Limanu.

Duminică vor avea loc curse inshore în Mangalia începând cu ora 10.30, iar imediat după curse este planificată festivitatea de premiere.

Mai multe detalii despre eveniment puteţi găsi AICI

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO