Eveniment

Petre Tobă, candidat pentru portofoliul Afacerilor Interne a fost avizat favorabil de comisii

Petre Tobă, candidat pentru portofoliul Afacerilor...

Autor: Roxana Preda

16.11.2015, 14:00 113

Petre Tobă a arătat la ieşirea de la audierea din Comisiile pentru Apărare, Siguranţă şi Ordine Publică că se simte onorat să fie prezent la şedinţă în postură de candidat pentru funcţia de ministru al Internelor şi a arătat că una dintre priorităţile lui este aceea de creştere a cadrului de siguranţă a cetăţeanului, mai ales în contextul european actual.

"A fost o audiere extrem de consistentă am avut foarte multe întrebări şi sper că votul final a dovedit că răspunsurile mele au mulţumit pe domnii deputaţi şi senatori. Îmi exprim speranţa unei foarte bune colaborări cu comisiile pe ordine publică şi sisuranţă naţională şi bineînţeles un sprijin din partea acestora şi bineînţeles de câte ori va fi nevoie voi fi în Parlament la cele două comisii", a spus Tobă.

Întrebat care este principalul său obiectiv pentru MAI, Tobă a declarat: "Prioritatea numărul unu a Ministerului Afacerilor Interne va fi reprezentată de creşterea gradului de siguranţă al cetăţeanului şi când spun acest lucru, este o temă extrem de actuală, vedem cu toţii tot ceea ce se întâmplă în proximitatea României, vedem tot ceea ce se întâmplă în Europa şi prin creşterea gradului de siguranţă doresc să acopăr toate componentele ce însumează siguranţa cetăţeanului".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO