Eveniment

​Piteştiul adaugă un nou hotel de brand. Lanţul internaţional Accor va deschide un nou hotel ibis Styles în Piteşti

​Piteştiul adaugă un nou hotel de brand. Lanţul...

Autor: Miruna Diaconu

04.09.2023, 13:49 1057

Accor, unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din lume, anunţă deschiderea unui nou hotel sub brandul ibis Styles în Piteşti. Lanţul hotelier a încheiat un acord de franciză cu compania HR Eden 2007, ce administrează hotelul Argeş din Piteşti, care va fi renovat şi rebranduit în marca internaţională.

Hotelul va avea 45 de camere, un restaurant, un bar şi o sală de şedinţe. Hotelul urmează a fi deschis în trimestrul al patrulea din acest an.

„Redeschiderea celui mai îndrăgit hotel din Piteşti, ca parte a familiei Accor, va aduce servicii de cazare la standarde internaţionale atât de necesare pentru vizitatorii oraşului şi va sprijini economia locală. Cu istoria sa bogată, parcurile frumoase şi facilităţile moderne, Piteştiul are câte ceva de oferit pentru toată lumea. Prin această transformare a unui reper local, trecutul şi viitorul se îmbină pentru a crea spaţiu pentru întâlniri inedite şi momente de neuitat. Noul hotel ibis Styles Piteşti City Center va adăuga cu siguranţă un plus de valoare sectorului ospitalităţii din oraş”, spune Alina Rapan, Jr Development Executive Accor Premium, Midscale & Economy Eastern Europe.

Hotelul este situat chiar în centrul oraşului, în Piaţa Muntenia nr. 3, aproape de Primăria Oraşului Piteşti, de piaţa principală şi de fântâni.

”Colaborarea cu prestigiosul operator hotelier internaţional Accor ne permite să introducem un hotel contemporan în Piteşti şi aduce, totodată, o energie nouă într-o zonă fermecătoare din inima oraşului. De la redeschiderea sa în 2010, hotelul Argeş este o afacere de familie, operată cu pasiune şi dăruire. Cu noua sa personalitate creativă, hotelul ibis Styles Piteşti City Center va rămâne un loc cald şi primitor, unde valorile locale se vor îmbina cu standardele internaţionale”, spune Andreia Dumitrica, hotel manager ibis Styles Piteşti City Center.

Compania HR Eden 2007, cu afaceri de 5 mil. lei în 2022, este administrată de antreprenorul local Gheorghe Popescu.​​

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO