Eveniment

Ploaia îngheţată face ravagii în Capitală: Tramvaiele liniei 41, blocate din cauza depunerii de gheaţă pe reţeaua de contact

Ploaia îngheţată face ravagii în Capitală:...

Autor: Mihaela Gidei

18.03.2018, 13:58 451

Tramvaiele liniei 41 au fost blocate, duminică, pe ambele sensuri, din cauza depunerii de gheaţă pe reţeaua de contact, reprezentanţii RATB introducând autobuzul 641 pentru preluarea călătorilor de pe traseul liniei 41, anunţă instituţia.

„Pe şoseaua Virtuţii, la Pod Ciurel, sens Piata Presei, un tramvai din linia 41 s-a defectat, cauza este depunerea de gheaţă pe reţeaua de contact. Tramvaiele sunt blocate, pe ambele sensuri”, au precizat reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), pe Twitter.

Aceştia au mai adăugat că s-a optat pentru o alternativă:„La ora 13:25, RATB a introdus linia naveta de autobuze 641, de la capăt de linie Piaţa Presei, iar la ora 13:31, de la capăt de linie Ghencea, pentru preluarea călătorilor de pe întreg traseul liniei de tramvaie 41”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO