Eveniment

Premierul finlandez Sanna Marin dezvăluie că a făcut un test antidrog după ce unii politicieni au spus că ar trebui să fie testată pentru narcotice

Premierul finlandez Sanna Marin dezvăluie că a făcut...

Autor: Mediafax

19.08.2022, 18:05 68

Filmată în timp ce petrecea, dansa şi consuma alcool cu prietenii, premierul finlandez Sanna Marin dezvăluie că a făcut un test antidrog.

Sanna Marin, în vârstă de 36 de ani, a fost criticată săptămâna aceasta după ce în presă s-au scurs imagini în care poate fi văzută dansând şi petrecând.

Unii politicieni au spus că ar trebui să fie testată pentru narcotice.

Vineri, la o conferinţă de presă, Marin a declarat că a făcut testul vineri, iar rezultatele vor fi disponibile săptămâna viitoare.

Marin a negat din nou că ar fi consumat vreodată droguri şi le-a spus reporterilor: "Nu am făcut nimic ilegal", potrivit BBC.

Reporterii s-au întrebat dacă Sanna Marin ar fi fost capabilă să ia decizii guvernamentale rapide în caz de nevoie.

"Nu-mi amintesc nici măcar o singură dată când a existat o situaţie neprevăzută în mijlocul nopţii pentru a merge la Palatul Consiliului de Stat", a spus ea.

"Cred că abilitatea mea de a funcţiona a fost foarte bună. Nu era programată nicio întâlnire în zilele în care petreceam."

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO