Eveniment

Premierul Nicolae Ciucă transmite un mesaj pentru Volodomir Zelenski: „Familiile din Ucraina care au venit în România sunt în siguranţă. Vom face tot ce ne stă în putinţă ca cetăţenii ucraineni care au ajuns în Ucraina să aibă un trai decent şi o viaţă normală”

Premierul Nicolae Ciucă transmite un mesaj pentru...

Autor: Mediafax

04.04.2022, 19:51 104

Premierul Nicolae Ciucă s-a adresat preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, spunându-i că familiile de refugiaţi care au ajuns în România sunt în siguranţă.

Mesajul a fost transmis de la microfonul Parlamentului după ce preşedintele ucrainean s-a adresat parlamentarilor români.

„Vom face tot ce ne stă în putinţă ca cetăţenii ucraineni care au ajuns în Ucraina să aibă un trai decent şi o viaţă normală”, a spus Nicolae Ciucă, referindu-se la serviciile medicale, la locurile de muncă şi la sistemul de educaţie la care au acces refugiaţii.

„Familiile care au venit în România sunt în siguranţă”, a precizat Ciucă, adresându-se liderului ucrainean.

Preşedintele Ucrainei s-a adresat Parlamentului din România prin intermediul mijloacelor video. La eveniment au participat parlamentarii români, membrii Guvernului şi diferiţi reprezentanţi ai instituţiilor statului român.

În deschiderea şedinţei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor războiului din Ucraina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO