Eveniment

Premierul Viorica Dăncilă, despre prezidenţiale: O să dăm drumul la sondaje. Prioritate vor avea colegii din partid

Premierul Viorica Dăncilă, despre prezidenţiale: O să...

Autor: Diana Grigore

19.06.2019, 10:59 55

Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că ia în calcul toate variantele pentru prezidenţiale, inclusiv o candidatură comună cu ALDE. Ea a afirmat că pe lista sondajelor comandate vor avea prioritate colegii din partid care vor să candideze pentru funcţia de preşedinte al României.

„Cea mai bună variantă este aceea în care maximizăm şansele pentru a câştiga alegerile prezidenţiale. Eu cred că trebuie să dăm drumul la sondaje, să luăm în calcul toate variantele posibile. Bineînţeles că în aceste sondaje prioritate vor avea colegele şi colegii din partid care vor să candideze pentru preşedinţia României şi vom vedea care variantă este cea mai bună pentru a obţine un rezultat bun”, a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă în sondajele comandate va fi şi Călin Popescu Tăriceanu, Viorica Dăncilă a răspuns: „O să introducem în acest sondaj mai multe persoane astfel încât să vedem care sunt şansele pentru fiecare dintre aceste persoane”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO