Eveniment

Preşedintele, fără răspuns la cererea de numire a miniştrilor de la Dezvoltare şi Transporturi

Preşedintele, fără răspuns la cererea de numire a...

Autor: Iulian Anghel

21.02.2019, 00:00 196

Premierul Viorica Dăncilă i-a trimis ieri preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a miniştrilor pentru portofoliile Dezvoltării şi Transporturilor -  Daniel Suciu, respectiv Răzvan Cuc, dar preşedintele nu a dat un răspuns până aseară. 

„Am făcut aceste nominalizări pentru a pune capăt situaţiei de blocaj a activităţii Guvernului, mai ales că perioada de interimat (45 de zile – n.red.) la cele două ministere expiră”, a anunţat premierul Viorica Dăncilă. Cele două ministere nu au titulari de mai bine de două luni, în urma refuzului preşedintelui de a o nominaliza pe Olguţa Vasilescu la Dezvoltare şi pe Mircea Drăghici la Transporturi.

Cuc a mai fost titular la Transporturi, pentru câteva luni, în mandatele de premier ale lui Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose, de unde a fost forţat să demisioneze. Daniel Suciu, propus la Dezvoltare este deputat, licenţiat în ştiinţe politice, şi deţine poziţia de lider al deputaţilor PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO