Eveniment

Primăria Capitalei va reface un fost hotel cu peste 120 de milioane de lei

Primăria Capitalei va reface un fost hotel cu peste 120 de milioane de lei

Autor: Nicolae Oprea

26.02.2019, 13:37 530

Primăria Capitalei va investi peste 120 de milioane de lei pentru refacerea unui fost hotel de pe strada Academiei, potrivit unui proiect al Consiliului General al Municipiului Bucureşti. PMB nu spune însă ce va face cu acest hotel, care va fi de 4 stele.

„Imobilul va primi funcţiunea de hotel cu dotările aferente categoriei de 4 stele. La parter vor fi amenajate recepţia hotelului, restaurantul cu bucătăria aferentă şi funcţiunile specifice. La subsolul numărul 1 vor fi amenajate următoarele funcţiuni: bucătăria, vestiarele personalului, spaţiile tehnice şi o zonă de spa cu piscină tip jacuzzi, saună, masaj”, se arată în proiectul de hotărâre votat, marţi, în şedinţa CGMB.

În cadrul şedinţei, consilierul general USR Roxana Wring a întrebat reprezentanţii Municipalităţii de ce Primăria investeşte într-un hotel, şi ce se va întâmpla cu această clădire după refacere, însă nu a primit un răspuns concret.

„După ce va fi refăcut, vom propune un proiect care va intra în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti”, a declarat Gabriela Firea.

Pentru refacerea fostului hotel Bristol, Primăria Capitalei va investi peste 120 de milioane de lei.

 
AFACERI DE LA ZERO