Eveniment

Proiecte de acte normative supuse dezbaterii publice şi sumarul de afaceri al Monitorului Oficial

Proiecte de acte normative supuse dezbaterii publice şi...

Autor: Andrei Cîrchelan, Mircea Comana

11.09.2013, 21:09 106

11 septembrie 2013

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale

Proiect de ORDIN pentru stabilirea modului de implementare, a condiţiilor specifice, a criteriilor de eligibilitate şi termenii de referinţă pentru aplicarea schemelor de plăţi naţionale directe complementare în sectorul zootehnic la specia bovine, în acord cu reglementările comunitare în domeniu.

Ministerul pentru Societatea Informaţională

Proiect de Hotărâre pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 761/2012 privind aprobarea Strategiei de privatizare a Companiei Naţionale „Poşta Română“ - S.A.

Proiect de Hotărâre privind organizarea şi funcţionarea Comitetului Tehnico - Economic pentru Societatea Informaţională.

Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice

Proiect - Lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului de plată a pensiilor private pentru îndeplinirea procedurilor de transparenţă decizională.

Ministerul Sănătăţii

Proiect de Ordin privind modificarea şi completarea Ordinului ministrului sănătăţii nr. 1275/2011 privind aprobarea listelor şi preţurilor de decontare ale medicamentelor care se acordă bolnavilor în cadrul programelor naţionale de sănătate şi a metodologiei de calcul al acestora.

Monitorul Oficial Nr. 578   

Ministerul Finanţelor Publice

Ordin privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2013 pentru Societatea Comercială HIDROSERV SEBEŞ - S.A. - filială a Societăţii Comerciale de Producere a Energiei Electrice HIDROELECTRICA - S.A., aflată sub autoritatea Ministerului Economiei.

Nr. 1240 din 02-august-2013

Ministerul Finanţelor Publice

Ordin privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2013 pentru Societatea Comercială ELECTROCENTRALE GALAŢI - S.A. - filială a Societăţii Comerciale de Producere a Energiei Electrice şi Termice „Termoelectrica“ - S.A., aflată sub autoritatea Ministerului Economiei.

Nr. 1234 din 02-august-2013

Ministerul Finanţelor Publice

Ordin privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2013 pentru Societatea Comercială HIDROSERV HAŢEG - S.A. - filială a Societăţii Comerciale de Producere a Energiei Electrice „Hidroelectrica“ - S.A., aflată sub autoritatea Ministerului Economiei.

Nr. 1238 din 02-august-2013

Ministerul Finanţelor Publice

Ordin privind stabilirea modelului declaraţiei de patrimoniu şi de venituri, precum şi a elementelor de patrimoniu şi de venituri ce trebuie declarate de persoana fizică supusă verificării situaţiei fiscale personale.

Nr. 1504 din04-septembrie-2013

Decizie privind sancţionarea Societăţii INTERCAPITAL ASIG BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. cu interzicerea temporară a exercitării activităţii.

Nr. 669 din 29-august-2013

 

10 septembrie 2013

Monitorul Oficial Nr. 577   

Guvernul României

Ordonanţă de urgenţă privind declanşarea procedurii insolvenţei la Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare Drobeta-Turnu Severin.

Nr. 85 din 04-septembrie-2013

Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice

Ordin privind aprobarea liniilor prioritare pentru subvenţionarea în anul 2014, de la bugetul de stat, a asociaţiilor şi fundaţiilor, în baza Legii nr. 34/1998 privind acordarea unor subvenţii asociaţiilor şi fundaţiilor române cu personalitate juridică, care înfiinţează şi administrează unităţi de asistenţă socială.

Nr. 1883 din 04-septembrie-2013

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.09.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO