Eveniment

Proiecte de acte normative supuse dezbaterii publice şi sumarul de afaceri al Monitorului Oficial

Proiecte de acte normative supuse dezbaterii publice şi...

Autor: Andrei Cîrchelan

12.09.2013, 21:44 59

12 septembrie 2013

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale

Proiect de ORDIN pentru modificarea şi completarea Ordinului nr. 247/2008 privind aprobarea Normelor de aplicare a programelor de restructurare/reconversie a plantaţiilor viticole, derulate cu sprijin comunitar pentru campaniile 2008/2009-2013/2014, cu modificările şi completările ulterioare.

Ministerul Economiei

Proiect de hotărâre pentru abrogarea Hotărârii Guvernului nr. 540/2004 privind aprobarea Regulamentului pentru acordarea licenţelor şi autorizaţiilor în sectorul energiei electrice.

Proiect de hotărâre privind aprobarea amplasamentului şi declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate în coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică „Lucrări pentru punerea în funcţiune a capacitaţii finale de producţie de 8.500 mii to/an cariera Jilţ Sud”.

Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii: „Deschiderea şi exploatarea zăcământului uranifer Primatar I, Primatar II, Bradu, Prisecani şi Zona III”, judeţul Neamţ.

Autoritatea de Supraveghere Financiară  - Sectorul Instrumentelor şi Investiţiilor Financiare

Proiect Normă referitoare la procedura intermediară de notificare a distribuţiei către investitorii profesionali din România a FIA din state membre şi a administrării de către AFIA din state membre a A.O.P.C.- urilor din România.

Proiect Regulament de modificare a Regulamentului C.N.V.M. nr. 4/2009.

Proiect Regulament Proiectul de Regulament privind acţiunile suport pentru certificatele de depozit.


Monitorul Oficial Nr. 580   

Ministerul Finanţelor Publice

Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2013 al Societăţii Comerciale „Sere şi Pepiniere“ - S.A., filiala Companiei Naţionale de Căi Ferate „C.F.R.“ - S.A.

Nr. 1464 din 30-august-2013

Ministerul Finanţelor Publice

Ordin privind aprobarea efectuării unei tranzacţii pe pieţele externe de capital în cadrul Programului-cadru de emisiuni de titluri de stat, pe termen mediu, „Medium Term Notes“, printr-o emisiune de obligaţiuni denominată în euro, în sumă de minimum 500 milioane euro şi maximum 1,5 miliarde euro, cu o scadenţă de minimum 7 ani, şi desemnarea administratorilor tranzacţiei.

Nr. 1548 din 11-septembrie-2013

Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei

Ordin pentru aprobarea Metodologiei de stabilire a tarifului reglementat practicat de operatorul pieţei de energie electrică.

Nr. 67 din 04-septembrie-2013

 

11 septembrie 2013
 

Monitorul Oficial Nr. 579   

Guvernul României

Ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 64/2009 privind gestionarea financiară a instrumentelor structurale şi utilizarea acestora pentru obiectivul convergenţă

Nr. 84 din 04-septembrie-2013

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.09.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO