Eveniment

Putin ia partea IMM-urilor

16.03.2005, 00:00 13


Presedintele rus Vladimir Putin a criticat birocratia din Rusia pentru hartogaria sufocanta si reglementarile fara noima care fac din inregistrarea unei intreprinderi mici si mijlocii o adevarata aventura, iar pe persoanele care se incumeta la aceasta demne de a primi o medalie pentru curaj, relateaza The Moscow Times.


Intr-un discurs tinut la intalnirea cu ministrii Cabinetului, Putin a declarat ca autoritatile nu au facut toate demersurile necesare pentru dezvoltarea sectorului intreprinderilor mici si mijlocii. "Oricarei persoane care initiaza o noua afacere si o inregistreaza ar trebui sa i se acorde o medalie pentru acte de bravura, deoarece guvernul si districtele nu au reusit sa creeze conditiile propice unei dezvoltari libere a IMM-urilor", a afirmat Putin. "Nu ma refer aici la regimul fiscal, unde lucrurile au inceput sa se schimbe in bine, ci la inregistrarea unei afaceri, care este in conditiile actuale pur si simplu imposibila", a adaugat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO