Eveniment

Raed Arafat: Cluburile să-şi pună om la intrare şi să respecte regulamentele. Vor fi controale

Raed Arafat: Cluburile să-şi pună om la intrare şi...

Autor: Alice Draghici

07.11.2015, 17:00 2213

"Eu am să transmit prin dumneavoastră un lucru ca să nu intrăm în conflict cu nimeni de la discoteci şi cluburi în seara asta. Să-şi numere clar cine intră şi cine iese. Dacă prindem un club sau o discotecă care depăşeşte cifrele prevăzute prin autorizaţia lor, asta dacă au autorizaţia, o să închidem pentru 60 de zile şi o să amendăm între 30 şi 100.000 lei, aşa cum prevede legea", a afirmat secretarul de stat Raed Arafat, sâmbătă, la Palatul Victoria.

Arafat i-a sfătuit pe patroni să pună "un om la intrarea" în cluburi pentru a permite accesul atâtor persoane câte prevede autorizaţia de funcţionare.

"Aşa că toţi să-şi pună un om la intrare şi să respecte exact regulamentele. Cu asta evităm orice măsură care să o luăm noi. Dacă vom găsi pe cineva care nu respectă, vom lua măsurile imediat, aşa cum prevede legea. Şi, da, vor fi controale şi astăzi şi mâine şi poimâine (sâmbătă, duminică, luni - n.r.), continuu", a spus Arafat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO