Eveniment

Rapperul Chris Brown a fost arestat

Rapperul Chris Brown a fost arestat

Autor: Ana Obretin

06.07.2018, 09:41 184

Rapperul american Chris Brown a fost arestat, joi seară, după ce a susţinut un concert în Florida, în baza unui mandat emis de autorităţile dintr-un alt stat, însă nu se cunoaşte, pentru moment, motivul, potrivit tmz.com.

Joi seară, Brown, în vârstă de 29 de ani, a susţinut un concert la Coral Sky Amphitheatre din West Palm Beach, iar, după show, acesta a fost arestat.

Surse din poliţie au declarat pentru platforma de ştiri tmz.com că este vorba despre o anchetă desfăşurată într-un alt stat, dar nu au precizat şi motivul arestării.

În luna mai, rapperii americani Chris Brown şi Young Lo au fost daţi în judecată de o femeie care susţine că a fost violată şi molestată sexual în mod repetat în locuinţa primului, în timpul unei petreceri care a avut loc anul trecut.

La momentul respectiv, poliţia din Los Angeles a transmis că "nu există nicio anchetă deschisă în ceea ce îl priveşte pe Chris Brown".

Brown a avut în ultimii ani mai multe probleme cu justiţia. În 2009 a fost condamnat pentru că a bătut-o pe cântăreaţa Rihanna, pe atunci iubita lui, cu puţin timp înainte de gala Grammy din acel an.

În 2016, a fost arestat şi pus sub acuzare pentru atac cu armă letală.

Chris Brown a vândut peste 30 de milioane de albume şi 75 de milioane de single-uri la nivel mondial şi a câştigat, de-a lungul carierei, mai multe premii, inclusiv 14 BET Awards şi cinci Billboard Music Awards.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO