TOP TRANZACŢII 2018

Răzvan Lefter, board Teraplast Group, fond KJK: Dacă luăm o firmă cu cifră de afaceri de 15 milioane de euro, în cinci ani trebuie să ajungem cu ea la peste 60 de milioane de euro

15 mar 2018 Autor: Alex Ciutacu

Preferăm business-urile pe care le înţelegem, unde fondurile sau partenerii fondurilor au experienţă. Dacă există şi o componentă de export, cu atât mai bine. Noi cumpărăm firme unde ne pricepem şi unde putem dezvolta firma. Dacă luăm o firmă care are 15 milioane de euro, fiind o companie mijlocie, în cinci ani de zile noi ţintim ca firma respectivă să aibă cifră de afaceri de 60-70 de milioane de euro, explică Răzvan Lefter, membru al board-ului Teraplast Group, din partea fondului de investiţii KJK, în cadrul evenimentului ZF Top Tranzacţii 2018. „Pe portofoliul din România am avut randament peste medie. Pe 10 ani noi avem un target să facem randament de 2 cifre, peste 15-20%. Până acum am generat constant genul ăsta de randamente pentru că nu investim în orice, ne uităm la oportunităţi”.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
firma
, cifra de afaceri
, teraplast
, fond
, fonduri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide