Eveniment

Reacţia presei din Croaţia, după România U21 - Croaţia U21 4-1. Croaţii au trăit un şoc

Reacţia presei din Croaţia, după România U21 - Croaţia U21 4-1. Croaţii au trăit un şoc

Autor: Departamentul Sport

19.06.2019, 08:38 765

Croaţii au trăit un şoc la debutul de la EURO 2019 U21! România U21 a învins Croaţia cu 4-1, în chiar primul meci al grupei din care mai fac parte Franţa şi Anglia, iar prima echipă ca şi eliminată din calculele pentru semifinale aproape că se ştie.

Presa din Croaţia nu a fost încântată de prestaţia jucătorilor de la U21, în timp ce selecţionerul Nenad Gracan ştie unde lucrurile au scăpat de sub control.

Sportske Novosti: “Echipa mică a Croaţiei a deschis Campionatul European U21, din Italia şi San Marino, printr-o înfrângere dureroasă împotriva României, scor 4-1, iar astfel şansele pentru calificarea în semifinale s-au diminuat semnificativ. Aşteptările au fost mari, dar s-a terminat cu cea mai dureroasă înfrângere din istoria echipei U21 la un turneu final. La final, normal, selecţionerul Nenad Gracan nu s-a putut bucura”, scriu jurnaliştii croaţi

Nenad Gracan (57 de ani) susţine că accientarea gravă a lui Brekalo i-a distras pe ceilalţi jucători de la sarcinile defensive, dar a recunoscut că România a fost superioară. De asemenea, a vorbit foarte frumos despre Ianis Hagi: "Nu ne aşteptam la o astfel de înfrângere. În primul rând, trebuie să felicităm România pentru prestaţia cu adevărat bună. Am fost surprinşi încă din start, am primit două goluri, am făcut multe erori tehnice de-a lungul meciului, jucătorii nu au au fost încrezători. Din păcate, au fost mulţi jucători accidentaţi şi am atras atenţia asupra meciurilor pe care fotbaliştii noştri nu le au la echipele de club. Din păcate am clacat.

 
AFACERI DE LA ZERO