Reacţia Simonei după înfrângerea dură de astăzi: Nu am fost pregătită să joc acest meci şi am evoluat prost

17 mar 2018 Autor: Denis Şchiopu

Simona Halep, liderul mondial, s-a declarat dezamăgită de evoluţia avută, sâmbătă dimineaţă, contra japonezei Naomi Osaka, de care a fost învinsă, scor 6-3, 6-0, în semifinale la Indian Wells, dar a mărturisit că este mulţumită de parcursul avut la turneul pe care l-a câştigat în 2015.

"Nu am fost pregătită să joc acest meci şi am evoluat prost. Partea bună este că am jucat semifinale, după multe săptămâni de pauză. E o înfrângere greu de digerat, însă îmi voi reveni, mâine e o nouă zi. Am jucat bine până la 4-3, dar apoi mi-am pierdut concentrarea, nu ştiu de ce", a spus Halep.

În finală, Naomi Osaka, în vârstă de 20 de ani, o va întâlni, duminică, pe rusoaica Daria Kasatkina, de aceeaşi vârstă. Aflată pe locul 19 WTA, Kasatkina a învins-o, sâmbătă dimineaţă, scor 4-6, 6-4, 7-5, pe americanca Venus Williams, cap de serie numărul 8 şi locul 8 WTA, la capătul unui meci care a durat două ore şi 50 de minute.

"Nu sunt surprinsă să văd două jucătoare de 20 de ani în finala de la Indian Wells. Ambele joacă foarte bine şi merită să joace în ultimul act al turneului", a adăugat prima jucătoare a lumii.

 
Cuvinte cheie:
HALEP
, REACŢIE
, OSAKA
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide