Eveniment

Robert Negoiţă, despre Primăria Sector 3: Peste 100 de milioane au fost furaţi de către Guvern

Robert Negoiţă, despre Primăria Sector 3: Peste 100 de...

Autor: Andrei Ilinca

13.06.2019, 12:25 266

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a declarat joi, înaintea şedinţei CEx PSD, că Guvernul „a furat 100 de milioane de lei” din conturile Primăriei pe care o conduce, ducând la incapacitate de plată.

„Ba da, există un document semnat conform căruia s-au stabilit procentele, procente care în primele trei luni au fost furate, banii pe primele trei luni au fost furaţi de către Guvern şi nu ai cum să nu fi pesimist. La sectorul 3 calculat de Guvern, deci de Ministerul Finanţelor Publice, peste 100 de milioane au fost furaţi de către Guvern de la Primăria Sector 3 şi noi am rămas în incapacitatea de plată.”, a declarat Robert Negoiţă.

Întrebat dacă premierul ştie despre situaţia de la primăria pe care o conduce, Rober Negoiţă le-a spus reporterilor prezenţi să o întrebe pe Viorica Dăncilă, adăugând că este pesimist, făcând referire la declaraţia premierului de marţi în care spunea că ”domnul Negoiţă e cam pesimist, vede totul în negru, vede falimentul. Noi suntem mai optimişti”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO