Eveniment

Robert Redeleanu, UPC: În 5 ani am adus încă un milion de case în aria de acoperire a reţelei

Robert Redeleanu se pregăteşte să preia luna viitoare poziţia de CEO în Polonia.

Robert Redeleanu se pregăteşte să preia luna viitoare poziţia de CEO în Polonia.

Autor: Adrian Seceleanu

05.03.2018, 00:04 304
♦ Aproximativ 20% din clienţii aflaţi în zonele în care UPC şi-a dezvoltat reţeaua în ultimii ani au achiziţionat un serviciu de la companie.

Extinderea reţelei digitale a UPC de la 2 la 3 milioane de gospodării reprezintă una dintre cele mai importante realizări ale mandatului de 5 ani petrecut în poziţii de conducere în România, a declarat Robert Redeleanu, care se pregăteşte să preia luna viitoare poziţia de CEO în Polonia, o piaţă de trei ori mai mare.

„Unul dintre indicatorii extrem de importanţi pe care i-am atins a fost extinderea reţelei la mai mult de 3 milioane de case”, a declarat Redeleanu în cadrul unei întâlniri cu media, în care şi-a făcut bilanţul celor 5 ani petrecuţi ca director de marketing şi CEO. Aproximativ 20% din clienţii care au intrat în aria de acoperire a companiei odată cu acest proces masiv de expansiune au cumpărat servicii de la companie, iar potenţialul de vânzare nu a fost epuizat. „În mai puţin de un an am atins un procent de aproximativ 20%.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO