Eveniment

Scandalul Botiş, pornit de pe un site cu 150 de vizitatori pe zi

19.04.2011, 19:25 48

Subiectul zilei în presa româneasca - cercetarea ministruluimuncii Ioan Botiş cu privire la un proiect cu fonduri UE în careeste implicată soţia sa - a pornit de pe Timp Online, un site de stiri locale, cu aproximativ150 de vizitatori pe zi.

Potrivit site-ului timponline.ro, Asociaţia ParteneriatEuroactiv Bistriţa are sediul pe strada Cloşca nr. 3 din Bistriţa,adresă la care locuieşte şi ministrul Ioan Botiş. Această asociaţiea participat vineri la Bursa locurilor de muncă, organizată deAJOFM Bistriţa, fiind reprezentată de Alina Căpraru, şefa decabinet a deputatului Ioan Nelu Botiş. Organizaţia implementează unproiect numit "Şansa la demnitate", finanţat de Uniunea Europeană,Guvernul României şi Fondul Social European POSDRU 2007-2013.


Asociaţia are la dispoziţie 2,13 milioane de lei (21 de miliarde delei vechi) din care 1,9 milioane de lei fonduri nerambursabile dinpartea Uniunii Europene, 187.700 de lei bani de la bugetul naţional(circa 2 miliarde de lei vechi). Contribuţia beneficiarului este de44.000 de lei.Articolul care acuză conflictul de interese înatragerea de fonduri europene avea marţi seara circa 10.000 deaccesări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO