Eveniment

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor: Pregătiţi-vă! Winter is coming! PNL şi USR anunţă concedieri şi dosare la DNA pentru bugetari

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor: Pregătiţi-vă! Winter is coming! PNL şi USR anunţă concedieri şi dosare la DNA pentru bugetari

Autor: Diana Grigore, Mediafax

04.10.2019, 10:20 854

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a afirmat, vineri, că PNL anunţă concedieri masive la stat după preluarea guvernării, însă şi USR vrea fabricarea de dosare pentru DNA pentru toţi bugetarii. El avertizează pensionarii şi angajaţii la stat să se pregătească. „Winter is coming”,scrie Fifor.

„Am prezentat ieri programul de guvernare al PNL: 1 din 3 bugetari rămâne pe drumuri, cresc impozitelor pe salarii (inclusiv la privat, inclusiv la IT-isti!), stop creşterilor de pensii prevăzute în lege, se şterg de pe hartă judeţele şi 2.000 de comune. Nu m-a contrazis nimeni. Dimpotrivă, „ministrul to be appointed la Finanţe” din partea PNL a plusat: anularea voucherelor de vacanţă, a sporurilor şi bonusurilor, dar şi impozitarea suplimentară a salariilor bugetarilor. Nici USR nu se lasă mai prejos: mâniosul Andrei Caramitru, propus tot la Finanţe, anunţă şi el concedieri masive la stat, dar şi fabricarea de dosare pentru DNA pentru toţi bugetarii, aşa... ca să nu mai mişte nimeni în front!”, a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

Social-democratul avertizează pensionarii, dar şi angajaţii la stat, să se pregătească de aceste măsuri anunţate de USR şi PNL.

„Nu e deloc o glumă. Îi putem opri doar dacă vom fi uniţi la votul din noiembrie! Pensionari, medici, profesori, poliţişti, militari, IT-işti, constructori, fermieri, angajaţi la stat sau la privat, în mediul rural sau urban... Pregătiţi-vă! Winter is coming!”, a adăugat Fifor.

Postarea lui Mihai Fifor ewprezintă o continuare a atacului său la opoziţie. Secretarul general al PSD afirma, joi, că programul de guvernare propus de PNL va anula măsurile implementate de PSD şi va afecta situaţia românilor, prin reducerea locurilor de muncă sau creşterea impozitelor şi a taxelor.

AFACERI DE LA ZERO