Eveniment

Simona Halep a fost eliminată în primul tur la WImbledon. ”Aveam aşteptări mari, nu credeam că voi pierde în primul tur”

Simona Halep a fost eliminată în primul tur la WImbledon. ”Aveam aşteptări mari, nu credeam că voi pierde în primul tur”

Autor: Traian Terzian

01.07.2015, 11:00 448

"Ca să fiu sinceră, nu am nicio reacţie. Aşa cum am spus-o, aveam aşteptări mari de la acest turneu, dar acum iată-mă aici. Ştiam că va fi un turneu dificil pentru mine, dar nu credeam că voi pierde în primul tur. Ştiam că va fi greu, deoarece veneam aici după câteva turnee nereuşite. Încrederea mea nu era prea mare. În timpul meciurilor este dificil, deoarece simţi presiunea. Dacă nu îţi poţi controla sentimentele, te poţi pierde. Cepelova a jucat bine astăzi, a fost agresivă. Am luptat până la sfârşit, dar asta a fost. Nu credeam că pot pierde astăzi", a spus Halep.

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, semifinalista ediţiei precedente, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, de sportiva slovacă Jana Cepelova, locul 106 WTA, în prima manşă a turneului de la Wimbledon.

Meciul a durat două ore şi 15 minute.

În urma acestei înfrângeri, Halep poate coborî până pe locul 6 WTA.

Halep nu a mai pierdut în primul tur al unui Grand Slam de la ediţia 2013 a turneului de la Roland Garros.

AFACERI DE LA ZERO