Eveniment

Simona Halep, după victoria cu Bianca Andreescu: Sunt foarte fericită că am câştigat

Simona Halep, după victoria cu Bianca Andreescu: Sunt...

Autor: Departamentul Sport

28.10.2019, 17:58 652

Simona Halep a avut un debut extrem de greu la Turneul Campioanelor, în faţa Biancăi Andreescu şi a recunoscut acest lucru la finalul meciului. După două ore şi 30 de minute de joc efectiv, sportiva noastră a declarat că a avut parte de o partidă epuizantă, dar că e fericită pentru victorie. 

”E o performanţă excepţională să fiu la acest turneu pentru al şaselea an la rând. A fost un meci greu, e o jucătoare grozavă. Ştiam Bianca e jucătoare fantastică, că va lupta pânâ la sfârşit. Sunt moartă! Dar voi avea timp de recuperare. Sunt foarte fericită că am câştigat un meci la Turneul Campioanelor. N-am jucat prea mult de la Wimbledon!

Îmi place să joc sub presiune. Sunt fericită că am putut lupta cu o jucătoare cu 10 ani mai tânără. Sunt mândră de jocul meu din această seară. Am văzut multe steaguri româneşti. Vă mulţumesc! Simt iubirea voastră!”, a spus Simona Halep la finalul partidei.

Următorul meci din grupă al româncei este programat pe 30 octombrie, împotriva Elinei Svitolina care şi-a câştigat şi ea duelul de debut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO