Eveniment

Simona Halep: Plec în concediu cu cine îmi place şi cu cine mă simt bine

Simona Halep: Plec în concediu cu cine îmi place şi cu...

Autor: Mihaela Măncilă, Mediafax

22.10.2018, 10:15 263

Numărul 1 mondial, Simona Halep, s-a întors în ţară, luni dimineaţa, 22 octombrie, din Singapore, acolo unde se desfăşoară, în aceste zile, Turneul Campioanelor. Liderul WTA a fost diagnostică cu hernie de disc, iar durerile de spate nu au lăsat-o să participe la ultima competiţie din acest an. 

La revenirea în ţară, Halep a dezvăluit ce planuri are:

"Încă simt dureri la spate. Deocamdată, îmi iau vacanţă şi o să plec în concediu cu cine îmi place şi cu cine mă simt bine. Eu credeam că Wozniacki va câştiga Turneul Campionilor (n.r. a fost învinsă în primul meci de Karolina Pliskova). A fost de departe cel mai bun an al meu.

Este o mândrie şi o onoare că sunt cea mai cunoscută româncă, îmi dă numai lucruri pozitive. Mă bucur că oamenii apreciază aceste lucruri".

Simona Halep a fost premiată pentru că a terminat pe primul loc în clasamentul "Porsche Race Singles", ierarhie ce contabilizează punctele dobândite de jucătoare pe parcursul unui sezon în cele 4 turnee de Mare Şlem, 4 Premier Mandatory, cele mai bune două turnee Premier 5 plus 6 cele mai bune rezultate la restul turneelor.

Halep a primit cadou un Porsche şi o pereche de adidaşi personalizaţi

Simona a primit din partea sponsorului acestui clasament un automobil Porsche 718 Boxster GTS. Dar acesta nu a fost singurul cadou pe care Halep l-a primit înainte să plece de la Singapore. Organizatorii Turneului Campioanelor i-au făcut cadou o pereche de adidaşi Nike în ediţie unicat, personalizată pentru ocupanta locului 1 WTA.

Halep a cucerit în acest an trei trofee, la Shenzhen, Roland Garros şi Montreal, şi a mai pierdut trei finale, la Australian Open, Roma şi Cincinnati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO