Eveniment

Simona Halep şi Novak Djokovic au participat la Dineul Campionilor, de la Wimbledon. FOTO

Sursă foto: Twitter Wimbledon

Sursă foto: Twitter Wimbledon

Autor: Radu Stroe

15.07.2019, 09:17 623

Simona Halep (4 WTA) şi Novak Djokovic (1 ATP) au participat la Dineul Campionilor, de la Wimbledon, după ce aceştia au triumfat la All England Club.

Simona Halep a strălucit duminică seara, la evenimentul organizat la Guildhall, în Londra. Sportiva a purtat o rochie elegantă, de culoare neagră. Djokovic s-a ridicat, de asemenea, la nivelul aşteptărilor, sârbul schimbând echipamentul alb, de la Wimbledon, cu un costum negru. Cei doi s-au fotografiat ţinând în mâini trofeele câştigate.

Conform tradiţiei, cei doi campioni au trebuit să deschidă balul cu un dans. După finala câştigată împotriva Serenei Williams, Halep declara în conferinţa de presă: ”Voi fi foarte încordată dacă va trebui să dansez. Dar sper că voi fi în regulă. Voi fi bine şi mă voi bucura de noapte.”

Printre celebrităţile care au mai luat parte la eveniment se numără Todd Woodbridge, Rod Laver, Susan Johnson sau Chris Wilkinson.

Simona Halep a învins-o, sâmbătă, 13 iulie, pe Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2, câştigând cel de-al doilea trofeu de Grand Slam al carierei sale.
Djokovic a reuşit şi el să câştige finala masculină de la Wimbledon, impunându-se în faţa lui Roger Federer, cu scorul de 7-6(5), 1-6, 7-6(4), 4-6, 13-12(3). Astfel sârbul i s-a alăturat campioanei române la petrecerea de celebrare a evenimentului sportiv.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO