Eveniment

Situaţie dramatică în Sibiu: 7.000 de sibieni fără apă potabilă în urma ploilor

Situaţie dramatică în Sibiu: 7.000 de sibieni fără...

Autor: Departamentul Corespondenţi

30.07.2018, 12:36 136

Aproximativ 7.000 de oameni din trei localităţi din judeţul Sibiu au rămas, luni, fără apă potabilă, din cauză că a fost oprit procesul de tratare la Staţia Avrig, ca urmare a turbidităţii mari generate de precipitaţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al SC APĂ Canal, Thomas Roth, a declarat că apa este foarte tulbure, astfel că s-a luat decizia întreruperii procesului de tratare în Staţia Avrig, iar locuitorii din Mârşa, Racoviţa şi Bradu au rămas fără apă potabilă.

„SC Apă Canal SA Sibiu anunţă că, din cauza turbidităţii mari generate de precipitaţiile abundente, este nevoită să întrerupă procesul de tratare în Staţia Avrig. În momentul de faţă a fost sistată furnizarea apei potabile în localităţile Mârşa, Racoviţa şi Bradu, respectiv aproape 7.000 de oameni”, a spus Roth.

Potrivit acestuia, în funcţie de evoluţia vremii şi de nivelul de încărcare al apei din Râul Mare Avrig, linia de tratare va fi repornită şi furnizarea va fi reluată.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO