Eveniment

Statie Holcim de betoane la Oradea

13.12.2002, 00:00 318

Holcim Romania a inaugurat, ieri, a cincea statie ecologica de betoane la Oradea, investitie in valoare de 1,5 milioane euro. Celelalte statii ecologice de betoane Holcim opereaza deja la Pitesti, Craiova, Cluj Napoca sI Ploiesti, in conditiile in care prima a fost pusa in functiune in luna decembrie a acestui an.
Noua statie de betoane din Oradea a companiei Holcim are o capacitate de 120 metri cubi de beton pe ora si este complet automatizata. Statia este operationala pe tot parcursul anului, fiind echipata cu un sistem de incalzire, ceea ce permite producerea betonului in conditii optime, chiar si pe timp friguros. Elvetienii au anuntat ca vor fi investitI 80 mil.euro in operatiunile din Romania in urmatorii 4-5 ani, in modernizarea facilitatilor de productie, in perfectionarea metodelor de protectie a mediului inconjurator, cat si in dezvoltarea si extinderea productiei de beton, nisip si pietris.
Grupul Holcim vrea sa modernizeze statiile de betoane existente la Bucuresti, Brasov, Curtea de Arges si Satu Mare.



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO