Eveniment

STS dă 5,2 milioane de euro pe servicii de proiectare pentru Centrul Informatic şi de Comunicaţii

STS dă 5,2 milioane de euro pe servicii de proiectare pentru Centrul Informatic şi de Comunicaţii

Autor: Teodor Bobei

08.12.2019, 12:21 80

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a demarat o procedură de achiziţie estimată la 5,2 milioane de euro pentru servicii de proiectare şi execuţie a infrastructurii de bază a Centrului Informatic şi de Comunicaţii, potrivit site-ului SEAP. Contractul de achiziţie este finanţat din fonduri bugetare.

"Achizitia are ca obiect proiectarea si executia lucrarilor pentru realizarea infrastructurii de baza Centru Informatic si Comunicatii in scopul asigurarii serviciilor asigurate de STS beneficiarilor legali", se arată în anunţul de participare la procedura de achiziţie, listat pe Site-ul de Achiziţii Publice.

Valoarea totală estimată pentru achiziţie este de 5,2 milioane de euro, finanţaţi din fonduri bugetare.

"Informaţii detaliate privind serviciile de proiectare şi lucrările de construcţii se regăsesc la nivelul caietului de sarcini si studiului de fezabilitate care are caracter clasificat, nivel de secretizare «secret de serviciu» şi care va fi disponibil pentru ofertanţii care îndeplinesc cerinţele de calificare, după semnarea cu autoritatea contractantă a unui Acord de confidenţialitate având ca obiect protejarea informaţiilor clasificate vehiculate cu ocazia prestării serviciilor de proiectare şi executării lucrărilor", se mai precizează în anunţul de participare.

Data limită până la care se pot depune intenţiile de participare la licitaţie este 13 decembrie.

AFACERI DE LA ZERO