Eveniment

Tentativă de suicid într-un hipermarket din Capitală

Tentativă de suicid într-un hipermarket din Capitală

Autor: Oana Despa

05.05.2017, 15:56 10816

Un bărbat a încercat să sinucidă cu un cuţit, vineri, într-un hipermarket din Bucureşti, provocându-şi mai multe răni. Bărbatul va fi transportat la Spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei.

"Este vorba despre un bărbat care se afla în zona raionului de carne şi dintr-o dată a început să ameninţe că se sinucide. Acesta avea un cuţit cu care şi-a făcut şi nişte răni. Angajaţii au sunat imediat la 112, iar în momentul apariţiei poliţiştilor, acesta s-ar fi liniştit şi a fost imobilizat de către organele de ordine", a declarat pentru MEDIAFAX, Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Potrivit Poliţiei, cel mai probabil, bărbatului i se va întocmi dosar penal pentru tulburarea liniştii publice şi pentru deţinere ilegală de armă albă, urmând să fie audiat.

"Bărbatul are 46 de ani şi, în primă fază, va fi transportat la Spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale şi i se va face un consult psihiatric, în urma căruia se va decide tranferarea lui la o unitate sanitară de specialitate, cel mai probabil, la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia", a explicat Bogdan Ghebaur.

Incidentul a avut loc, vineri după-amiaza, la un hipermarket din Sectorul 1 al Capitalei, mai exact pe Şoseaua Chitilei.

AFACERI DE LA ZERO