Eveniment

Toate miturile despre COVID-19 sunt DEMOLATE de OMS în aceste 13 răspunsuri

Toate miturile despre COVID-19 sunt DEMOLATE de OMS în...

Autor: Mediafax

17.04.2020, 11:26 545

Reţelele mobile 5G NU răspândesc COVID-19

Viruşii nu pot călători pe unde radio sau reţele mobile. COVID-19 se răspândeşte în multe ţări care nu au încă reţele mobile 5G. COVID-19 este răspândit prin picături atunci când o persoană infectată tuseste, strănută sau vorbeşte. Oamenii pot fi, de asemenea, infectaţi dacă ating o suprafaţă contaminată şi apoi ochii, gura sau nasul.

Expunerea la soare sau la temperaturi mai mari de 25 ° C NU împiedică boala provocată de coronavirus

Poţi lua COVID-19 indiferent de vreme. Şi ţările cu vreme caldă au raportat cazuri de COVID-19. Pentru a te proteja, asigură-te că ţi-ai curăţat bine mâinile şi că eviţi să îţi atingi ochii, gura şi nasul.Te poţi vindeca după ce ai avut COVID-19. Cantactarea virusului NU înseamnă că îl vei avea pe viaţă.Majoritatea persoanelor care au avut COVID-19 s-au recuperat şi au eliminat complet virusul din corpul lor.

Dacă te-ai îmbolnăvit, asigură-te că te tratezi corect. Dacă febră, dificultăţi de respiraţie sau tuşeşti, solicită asistenţă medicală cât poţi de repede. Majoritatea pacienţilor se recuperează datorită îngrijirii medicale.

Vedeţi continuarea pe Mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO